Misija

Osnivanje Ardent centra proisteklo je iz želje i potrebe da grad Sombor, ali i ovaj deo regiona dobije savremenu stomatološku zdravstvenu ustanovu sa iskusnim i edukovanim kadrom koji će biti dostupan svim korisnicima.

Ceneći da zdravlje jeste ono najvrednije za svakog od nas naša misija je da budemo deo vašeg lepšeg i zadovoljnijeg osmeha.

Tim zaposlenih koji predstavljaju suštinu misije Ardent centra svojim znanjem, veštinama, iskustvom kao i neprestanom motivacijom jesu garancija vašeg zadovoljstva i ono što nas čini drugačijim u odnosu na okruženje.


Vizija

Ardent centar svojim kadrovima, uslugama, opremom i odnosom prema svojim korisnicima predstavlja stomatološku ordinaciju koja postoji zbog svojih korisnika i njihovih potreba, spremna da odgovori i na zahtevne potrebe korisnika iz cele Evrope.


Ciljevi

Ciljevi Ardent centra određeni su našom misijom da na najbolji način ispunimo sve potrebe naših korisnika i da se na jednom mestu na kvalitetan način pružaju stomatološke usluge uz što manji gubitak vremena i udobnosti uz maksimalno profesionalan pristup svakom korisniku pojedinačno.

Tim Ardent centra

Zakažite pregled

Pozovite broj telefona ili popunite kontakt formular

066/30-31-61025/303-161

Kontakt formular


 • Estera Zabludski, Darda

  Izuzetno sam zadovoljna uslugom, kao i brzinom odgovora na moj upit za informacije. Veoma ljubazno osoblje. Prezadovoljna profesionalnom uslugom.

  - Estera Zabludski, Darda

 • Karolina Kitić, Svetozar Miletić

  Vrhunski stručnjaci. Srdačan pristup pacijentima. Svetski, a naše!

  - Karolina Kitić, Svetozar Miletić

 • Marija Menzl, Essen – Deutchland

  Profesionalno, uredno, kompetentno i srdačno.

  - Marija Menzl, Essen – Deutchland

 • Carmen de la Cruz, Krk, Hrvatska

  Vrlo stručni i ljubazni doktori i doktorice. Sve pohvale celom timu jako sam zadovoljna!

  - Carmen de la Cruz, Krk, Hrvatska

 • Gabriele Cavallo, Cuneo Italy

  Govoreći o mom iskustvu u Ardent centru u Somboru, mogu reći da sam se divno proveo, okružen sjajnim ljudima, kako sa ličnog tako i profesionalnog stanovišta. Preporučujem svima.

  - Gabriele Cavallo, Cuneo Italy