Misija

Osnivanje Ardent centra proisteklo je iz želje i potrebe da grad Sombor, ali i ovaj deo regiona dobije savremenu stomatološku zdravstvenu ustanovu sa iskusnim i edukovanim kadrom koji će biti dostupan svim korisnicima.

Ceneći da zdravlje jeste ono najvrednije za svakog od nas naša misija je da budemo deo vašeg lepšeg i zadovoljnijeg osmeha.

Tim zaposlenih koji predstavljaju suštinu misije Ardent centra svojim znanjem, veštinama, iskustvom kao i neprestanom motivacijom jesu garancija vašeg zadovoljstva i ono što nas čini drugačijim u odnosu na okruženje.


Vizija

Ardent centar svojim kadrovima, uslugama, opremom i odnosom prema svojim korisnicima predstavlja stomatološku ordinaciju koja postoji zbog svojih korisnika i njihovih potreba, spremna da odgovori i na zahtevne potrebe korisnika iz cele Evrope.


Ciljevi

Ciljevi Ardent centra određeni su našom misijom da na najbolji način ispunimo sve potrebe naših korisnika i da se na jednom mestu na kvalitetan način pružaju stomatološke usluge uz što manji gubitak vremena i udobnosti uz maksimalno profesionalan pristup svakom korisniku pojedinačno.

Tim Ardent centra

Zakažite pregled

Pozovite broj telefona ili popunite kontakt formular

066/30-31-61025/303-161

Kontakt formular


 • Kathleen Halderman

  Hvala, hvala, hvala!

  Puno vam hvala svima. Hvala dr Hodža na vašem strpljenju i utešnoj nezi. Hvala vam devojke što ste bile tako drage i pune strpljenja i razumevanja prema meni.

  S poštovanjem

  - Kathleen Halderman

 • Robert Prolić, Sombor

  Za preporučiti. Od recepcije (jako ljubazni) do doktora. Sve savršeno.

  - Robert Prolić, Sombor

 • Stefan Sulatić

  Fin i uredan centar. Higijena je odlična. Oprema je moderna. Doktor i osoblje su svi prijatni.

  I najvažnije, znanje je na razini zadatka.

  - Stefan Sulatić

 • Nataša Ćetojević, Apatin

  Svaka preporuka za stomatološku ordinaciju „Ardent“.

  - Nataša Ćetojević, Apatin

 • Mirjana Ilić, Sombor

  Izuzetno sam zadovoljna uslugom u Ardent centru. Izuzetno stručni i ljubazni doktori i sestrice. Deca svaki put sa radošću idu kod dr. Brcanski.

  - Mirjana Ilić, Sombor

 • Emina Drakulić, Sombor

  Uz razgovor i malo psihičke pripreme odlazimo u Ardent centar već duže vreme, sa dvoje dece, na male popravke i neke dodatne intervencije po preporuci dr Brcanski… Deca su zadovoljna, bez straha od zubara kako to obično biva i što je najvažnije sa zdravim osmehom. A dečiji osmeh i zadovoljstvo nam je uvek najvažniji činioc svakodnevnice 😇💙💙 Svo osoblje je nasmejano, pristupačno i raspoloženo za svaki vid saradnje.

  - Emina Drakulić, Sombor

 • Ivana B. Sombor

  Sve pohvale za ordinaciju Ardent. Izuzetno ljubazno i profesionalno osoblje spremno da ponudi najbolje rešenje u rešavanju Vaših stomatoloških problema.

  - Ivana B. Sombor

 • Danijel Mirkov, Sombor

  Iskreno hvala dragima dr Zetović i dr Ardalić, kao i njihovim asistentkinjama Jeleni i Miri na ponovnom vraćanju zaboravljenog osmeha na moje lice. Sve preporuke od ❤ za „Ardentcentar“ u Somboru. Zdrav osmeh i zdravlje ipak nemaju cenu. Želim Vam uspeh u Vašem budućem radu i da trajete mnogo, mnogo godina na radost svih nas, Vaših pacijenata. 🙂

  - Danijel Mirkov, Sombor

 • Estera Zabludski, Darda

  Izuzetno sam zadovoljna uslugom, kao i brzinom odgovora na moj upit za informacije. Veoma ljubazno osoblje. Prezadovoljna profesionalnom uslugom.

  - Estera Zabludski, Darda

 • Karolina Kitić, Svetozar Miletić

  Vrhunski stručnjaci. Srdačan pristup pacijentima. Svetski, a naše!

  - Karolina Kitić, Svetozar Miletić

 • Marija Menzl, Essen – Deutchland

  Profesionalno, uredno, kompetentno i srdačno.

  - Marija Menzl, Essen – Deutchland

 • Carmen de la Cruz, Krk, Hrvatska

  Vrlo stručni i ljubazni doktori i doktorice. Sve pohvale celom timu jako sam zadovoljna!

  - Carmen de la Cruz, Krk, Hrvatska

 • Gabriele Cavallo, Cuneo Italy

  Govoreći o mom iskustvu u Ardent centru u Somboru, mogu reći da sam se divno proveo, okružen sjajnim ljudima, kako sa ličnog tako i profesionalnog stanovišta. Preporučujem svima.

  - Gabriele Cavallo, Cuneo Italy

 • Tamara Eraković, Sombor

  Prelep ambijent, ljubazno i stručno osoblje ardenta su mi ulepšali dan.

  - Tamara Eraković, Sombor

 • Mirjana Muljajić, Kljajićevo

  Predivni ljudi i vrhunski stručnjaci… Hvala vam što postojite!

  - Mirjana Muljajić, Kljajićevo