Zubni implant – AKCIJA!

Zubni implanti po najpovoljnijim cenama

Ugradnja zubnih implantata danas predstavlja trajno rešenje kod nedostatka jednog, više zubi ili u slučaju potpune bezubosti. Glavna prednost je da nema potrebe za brušenjem susednih zdravih i neoštećenih zuba.

Donja dobna granica za ugradnju je 18 godina dok gornja ne postoji, a razlozi su podjednako i estetski i funkcionalni.

Prednosti zubnih implantata u odnosu na proteze i mostove

Zubni implanti predstavljaju gotovo savršenu nadoknadu za izgubljeni zub ne samo vizualno, nego i funkcionalno.  Mostovi i proteze ne mogu zaustaviti procese resorpcije kosti i povlačenja zubnog mesa koje se pojavljuju nakon gubitka zuba, a ugradnja implantata potpuno će sprečiti ove pojave.

Zubne implante u Ardent centru ugrađuje maksilofacijalni hirurg dr Mladen Ardalić koji se dentalnom implantologijom bavi od 2007. godine i od tada do danas je učestovao na brojnim domaćim i međunarodnim skupovima šireći svoje znanje, naročito iz oblasti koštane nadogradnje i stvaranja uslova za kasniju uspešnu implantaciju. U dosadašnjoj praksi ugradio nekoliko hiljada implantata, koristeći najbolje svetske implantne sisteme kao što su Straumann, Zimmer, Bredent i Alpha Bio. Član je brojnih domaćih i međunarodnih udruženja kao što su Udruženje maksilofacijalnih hirurga Srbije, Međunarodno udruženje maksilofacijalnih hirurga, Udruženje oralnih hirurga i implantologa Srbije i drugih.

Na Vama je da pozovete naše kontakt telefone 025 303 161 i 066 303 161 ili prosledine upit preko našeg web sajta: www.ardentcentar.rs/kontakt i zakažete termin koji vam najviše odgovara.

Podeli sa prijateljima...