„All on four“ koncept – izađite u toku dana sa „fiksiranim zubima“ i novim osmehom!

Bilo da ste u ordinaciju došli bez zuba, sa starim, nestabilnim protezama ili rasklaćenim zubima predviđenim za vađenje, primenom „all on four“ koncepta izlazite u toku dana sa “fiksiranim zubima“ i novim osmehom.

All-on-four-Zubni-implantiKod pacijenata sa potpunom bezubošću u gornjoj ili donjoj vilici može se primenom koncepta „all on four“ ili ponekad „all on six“ („sve na četiri“ ili „sve na šest“) potpuno rehabilitovati funkcija žvakanja za veoma kratko vreme. Postupak je brz i minimalno invazivan.

„All on four“ je odlično rešenje za pacijente koji zbog nedostatka kosti u vilici nisu kandidati za uobičajenu stomatološku terapiju. „All on four“ se zasniva na principu izrade mosta koji je fiksno učvršćen na implantima, najčešće 4 zubna implanta koji su postavljeni na način da obezbedjuju potpunu stabilnost te nije potrebna nadoknada kosti.


Prednosti ovog koncepta:

Zubne-proteze

Nisu svi pacijenti kandidati za „all on four“, a odluku o tome u „Ardent centru“ donosimo na osnovu kliničkog pregleda, snimanja zuba ortopanom i CBCT-om, odnosno trodimenzionalnim snimanjem.

Ovaj koncept se sa uspehom primenjuje od početka rada stomatološke ordinacije „Ardent centar“ Sombor, a najveći uspeh jeste pre svega zadovoljan osmeh naših pacijenata.

Zakažite svoj pregled i učinite korak ka svom novom osmehu!

Vaš Ardent centar tim.

Podeli sa prijateljima...