Od marta meseca kućno beljenje zuba jeftinije i do 30%!

Pre početka procesa izbeljivanja zuba ovom metodom, zubi se moraju popraviti i očistiti, ukoliko za to postoji potreba. Nakon toga se uzima otisak na osnovu koga se izrađuju specijalne silikonske navlake za zube napravljene po meri – meki splintovi. Splint je tanka plastična navlaka za sve zube jedne vilice, koja se izrađuje od tanke providne plastike na osnovu individualnog otiska zuba. Idealno pasuje na ceo zubni niz i pokriva sve zube.

U splintove se stavlja gel koji se dobija u ordinaciji uz splint. Potrebno je splint obložen gelom nositi tokom nekoliko noći, najviše nedelju dana, do postizanja željene nijanse.

Prednost ove metode je što vi kontrolišete dozu gela (preporučenu od strane stomatologa) i što nije moguće da zubi izbele u neku neprirodnu nijansu bele boje ili da budu neravnomerno izbeljeni.

Efekat kućnog beljenja zuba je siguran i dugotrajan, a procedura značajno bezbolnija od drugih popularnih metoda, poput npr. laserskog beljenja.

Naravno, kućno beljenje pod kontrolom stomatologa je i daleko bezbednija od neproverenih i nebezbednih metoda beljenja u salonima lepote ili samostalnim beljenjem raznoraznim neproverenim hemikalijama.

Inače, ova metoda je jedina priznata metoda beljenja zuba od strane američke asocijacije stomatologa, ADA (American Dental Association).

Kako se sve više korisnika Ardent centra opredeljuje da svoje zube izbeljuje metodom vanordinacijskog/kućnog beljenja odlučili smo da pripremimo posebnu ponudu za ovu uslugu koja je sve popularnija.

Od marta meseca 2020. godine usluga beljenja zuba u vanordinacijskim/kućnim uslovima za obe vilice jeftinija je za skoro 30%!
Umesto dosadašnjih 19.200 dinara izbelite zube u obe vilice za samo 13.900 dinara!

Zakažite vaš termin na vreme.
Naš tim vas očekuje.

Podeli sa prijateljima...