Dr Damir Marković, menadžer ordinacije: Ardent centar mesto novih mogućnosti!

[dropcap][/dropcap]Ardent centar 2019. godinu započinje sa aktivnostima na realizaciji ciljeva koji su definisani otvaranjem ordinacije, a to je da stanovnicima grada Sombora i šire okoline pružimo nove mogućnosti koje se tiču zdravlja i lepote njihovih zuba. Od sada nema potrebe za višekratnim putovanjima u veće gradove jer u Ardent centru svaki zainteresovani pacijent može u punom komforu da obavi sve potrebne procedure iz domena opšte stomatologije, implantologije, protetike, estetske stomatologije ili oralne hirurgije.

Prethodni period od četiri meseca u kojem ordinacija pruža svoje usluge pokazao je da smo na dobrom putu i da su zadovoljni pacijenti koji se sa osmehom vraćaju najbolja potvrda dobrog rada.

Ardent centar Batinska 4, Sombor

U naredom periodu realizovaće se nabavka još jednog savremenog dijagnostičkog aprata kojim će se zaokružiti i unaprediti celokupni dijagnostički krug u Ardent centru, kojeg pored savremene opreme čini pre svega tim oridinacije sastavljen od stomatologa, oralnog hirurga, protetičara, orotodonta koji zajedničkim aktivnostima i konsultacijama stoje na raspolaganju za svakog našeg pacijenta.

Profesionalna misija Ardnet centra jeste da svakom korisniku naših usluga pored najbolje medicinske usluge predstavimo svako moguće rešenje za konkretan slučaj, ali i da pokažemo da smo spremni na svaki zajednički dogovor koji bi bio prihvatljiv pre svega za naše korisnike – jer zbog njih postojimo.

Dr Damir Marković, menadžer Ardnet centra

Podeli sa prijateljima...