Ugradnja implantata – savršena nadoknada za izgubljene zube!

Ugradnja zubnih implantata danas predstavlja trajno rešenje kod nedostatka jednog, više zuba ili u slučaju potpune bezubosti. Glavna prednost je da nema potrebe za brušenjem susednih zdravih i neoštećenih zuba. Donja dobna granica za ugradnju je 18 godina dok gornja ne postoji, a razlozi su podjednako i estetski i funkcionalni.

Prednosti zubnih implantata u odnosu na proteze i mostove: predstavljaju gotovo savršenu nadoknadu za izgubljeni zub ne samo vizualno, nego i funkcionalno.  Mostovi i proteze ne mogu zaustaviti proces povlačenja zubnog mesa koje se pojavljuje nakon gubitka zuba, a ugradnja implantata potpuno će sprečiti ovakve pojave.

zubni-implanti

Porocedure ugradnje implantata dostupne u vašem okruženju! Ardent centar, Batinska 4  – Sombor

Ugradnju implantata u Ardent centru izvodi dr Mladen Ardalić, maksilofacijalni hirurg koji iza sebe ima dugogodišnje iskustvo u implantologiji  koje je sticao radom i brojnim edukacijama kako u zemlji tako i u celom svetu.

Ugradnja implantata je u Ardent centru rutinska procedura koja ima svoja pravila i ukoliko ih se poštuje, procenat uspešnosti iznosi preko 90% i predstavlja jednu od najuspešnijih implantoloških procedura u medicini uopšte.

U našoj ordinaciji ugrađujemo renomirane implante, svetski priznatih brendova kao što je izraelski implant Alpha Bio.

Zakažite odmah pregled i konsultacije sa našim timom lekara predvođenih dr Mladenom Ardalićem i načinite prvi korak ka vašem novom osmehu!

Ardent centar
Batinska 4, Sombor

025 30 31 161
060 30 31 161

office@ardentcentar.rs

Podeli sa prijateljima...