Ardent centar – dve godine stvaranja osmeha i radosti

Pre dve godine u centru Sombora, gradu istorijske lepote i čuvenog zelenila, započelo je stvaranje vizije i razvoja stomatološke ordinacije “Ardent centar“ koja je svojim timom, uslugama, opremom, a pre svega odnosom prema svojim korisnicima predstavljala iskorak i nov način pružanju usluga korisnicima iz celog regiona.

Danas “Ardent centar“ pruža celokupnu ponudu usluga iz oblasti konzervativne stomatologije, zubne protetike, estetske stomatalogije, preventivne i dečje stomatologije, a posebno pažnja je uložena u opremanje RTG kabineta koji raspolaže najsavremenijom opremom za panoramsko i 3D CBCT snimanje zuba i vilice.

Ordinacija je kod svojih korisnika iz zemlje i inostranstva postale pre svega prepoznatljiva po uslugama iz oblasti oralne hirurgije i ugradnje zubnih implantata, a zadovoljni pacijenti koji se vraćaju su najbolja preporuka za naš tim lekara koji iza sebe ima dugogodišnje uspešno iskustvo u ovoj oblasti.

Vodeći se težnjom osnivača i vlasnika ordinacije za pružanjem usluga na najvišem mogućem nivou sa ciljem da korisnici budu zadovoljni i da svojim novim osmehom budu najbolja promocija oridinacije i celokupnog tima koji stoji iza ostvarenja ove vizije.

Podeli sa prijateljima...