Profesor Zoran Stajčić boravio u Ardent Dental Centru

Tokom prošle nedelje u poseti Ardent Dental Centru boravio je ugledni lekar iz Beograda prof. dr Zoran Stajčić, doktor stomatoloških nauka, specijalista maksilofacijalne hirurgije, oralne hirurgije i implantologije. Profesor Stajčić je predavao na Stomatološkom fakultetu u Beogradu, Medicinskom fakultetu u Banjoj Luci kao na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu. 

Međunarodno profesionalno iskustvo je sticao na Stomatološkom fakultetu u Bristolu, Velika Britanija kao i na Odeljenju za maksilofacijalnu i oralnu hirurgiju Opšte bolnice u Velsu, Austrija.Stručno usavršavanje je obavio u mnogobrojnim međunarodno poznatim klinikama: Mayo Clinic, Ročester, SAD; John Radcliffe Hospital, Oksford, Velika Britanija; Municipal Hospital, Arnem, Holandija; Klinik fuer Kieferchirurgie, Frajburg, Nemačka i dr.

Ardent-Dental-Centar-tim-strucnjaka

Profesor Stajčić se upoznao sa procedurama i protokolima rada u Ardent Dental Centru, a potom timu somborske ordinacije predstavio svoje bogato iskustvo. Na kraju posete profesor Stajčić je zajedno sa timom stomatologa Ardent Dental Centra uradio složenu proceduru ugradnje veštačke kosti i zubnih implantata čime je dat velik doprinos daljem usavršvanju i sticanju novih znanja koja će se moći koristiti u daljem radu sa pacijentima.

Tim lekara Ardent Dental Centra kao svoju stalnu misiju i jedan od najvažnijih zadataka ima sticanje novih znanja i primenu novih tehnologija kako u zubnoj protetici, estetskoj stomatologiji tako i svim ostalim oblastima stomatologije, oralne hirurgije i implantologije. Svakako da je i ova poseta mnogo značila celom timu, a pre svega svim sadašnjim i budućim pacijentima ordinacije.

Zoran-Stajcic-Ardent-Dental-Centar
Podeli sa prijateljima...