Lekari Ardent centra na kongresu u Portugalu

U Lisabonu, Portugalija, u hotelu “Intercontinental”, dana 11. i 12. novembra 2022. godine održan je “AlphaBio Global congress 2022: The vision today- the reality of tomorrow”

Na ovom kongresu su prikazane najsavremenije metode ugradnje implantata, augmentacije kosti, očuvanja i upravljanja okolnim tkivima kao i novi digitalni trendovi koji su sve više zastupljeni u savremenoj dentalnoj praksi. Prezentovana je i nova vrsta implantata “AlphaBio NiNa”, koji pružaju odlične rezultate čak i kod pacijenata koji imaju veću predispoziciju za dezintegraciju implantata.

Kongresu-u-Portugalu-Ardent-dental-centar

Svoja iskustva i nove mogućnosti učesnicima kongresa preneli su renomarani doktori iz celog sveta poput dr Yaniv Mayer, prof. Luigi Canullo, dr Ernest Lucas Taule, dr Inaki Gamborena, dr Giampiero Ciabattoni, dr Pedro Moura, prof. Federico Hernandez-Alfaro, dr Luca de Stavola i drugi.

U cilju napredovanja, daljeg usavršavanja, praćenja najnovijih trendova i pružanja maksimuma pacijentima kongresu su prisustvovali i aktivno učestvovali i lekari Ardent Dental Centra dr Mladen Ardalić i dr Adel Hodža.

Podeli sa prijateljima...