Četiri godine stvaranja vizije Ardent centra

Poslednje nedelje avgusta meseca navršava se četiri godine od početka rada Ardent centra. Osnivanje Ardent Centra proisteklo je iz želje i potrebe da grad Sombor, ali i ovaj deo regiona dobije savremenu zdravstvenu ustanovu sa iskusnim i edukovanim kadrom koji će biti dostupan svim korisnicima.

Vodeći se osnovnim ciljem, a to je zadovoljan pacijent svi poslovni procesi i procedure u Ardent centru zasnovani su na kontroli kvaliteta rada, stalnom unapređenju znanja i veština te uvođenjem i primenom novih tehnologija.

Danas Ardent centar čine dve specijalistčke ordinacije Ardent Dental Centar i Ardent Implant Centar koje svojom zajedničnom ponudom pokrivaju ceo spektar stomatoloških, estetskih i protetskih usluga kao i usluge maksilofacijalne i orlane hirurgije i ono na šta smo posebno ponosni, a to su usluge dentalne implantologije. Savremeni RTG i 3D kabinet pruža najbolju podršku u lečenju svih naših pacijenata.

Najveća vrednost Ardent centra jeste posevećen tim lekara, asistenata i svog drugog osoblja koji zajedno svakim danom čine Ardent centar posebnim mestom kroz koje je za ove četiri godine prošao veliki broj pacijenata.

Ardent-Dental-Centar
Podeli sa prijateljima...