Tim Ardent Dental Centra na Balkan implant forumu

U Beogradu u “Metropol Palace“ hotelu 03. i 04. juna 2022. godine održan je “Balkan implant forum“ jedinstven skup koji je okupio govornike međunarodnog renomea. Bila je to posebna prilika da se uz preneseno iskustvo putem savremenih metoda predavanja dodatno nadogradi znanje na dokazanom i sveobuhvatnom napredovanju u implantologiji.

Balkan-implant-forum

Učesnicima foruma su se prvog dana obratili dr Cristian Peron, dr Guillermo Pradies, dr Nabih Nader, dr Devorah Schwartz Arad, dok su drugog dana praktične radionice vodili dr Lazar Jovanović, dr Dušan Miljuš i dr Bojan Jovičić.

Ardent-dental-centar-Balkan-implant-forum

Prilku za novim znanjima i metodama koja će se koristiti u svakodnevnoj praksi iskoristili su i lekari iz tima Ardent dental centra dr Mladen Ardalić, dr Nenad Petrović i dr Adel Hodža koji je takođe bio i učesnik radionice za “all on 4“ tehniku koja se uspešno primenjuje u Ardent Dental Centru. Ovaj koncept se danas sve više primenjuje za uspešno rešavanje problema totalne krezubosti donje, odnosno gornje vilice. Pozivamo sve zainteresovane pacijente da zakažu pregled i u razgovoru sa timom lekara Ardent Dental Centra i pronađu rešenje koje im najviše odgovara.

Vizija vašeg novog osmeha!

Podeli sa prijateljima...