Postani deo Ardent tima

Stomatološka ordinacija ARDENT CENTAR u Somboru postoji dve i po godine i za to, relativno kratko vreme uspela je da se pozicionira među vodećim zdravstvenim ustanovama ovog tipa, ne samo u gradu, nego i u regionu kako po broju zadovoljnih pacijenata, stručnom timu tako i po opsegu stomatoloških intervencija koje se rade te stalnog unapređenja i pračenja savremenih trendova.

Danas u ARDENT CENTRU radi šest lekara, a tim čine maksilofacijalni hirurg, dva specijalista stomatološke protetike, specijalista ortodoncije kao i dva doktora stomatologije, te šest asistenata, zajedno sa administrativnim delom tima.

ARDENT CENTAR  se prostire na oko 250 kvadratnih metara i sastoji se iz tri zasebne stomatološke ordinacije, rendgen kabineta u čijem se sastavu između ostalog nalazi i CBCT, posebne jedinice za sterilizaciju instrumenata, opremljenu  i dizajniranu tako da omogućava najoptimalniji pristup u pranju, čišćenju, pakovanju i sterilizaciji instrumenata, funkcionalnu recepciju i čekaonice, veoma ugodnog i modernog izgleda, te ostalih delova koji prostor čine prijatnim kako za osoblje, tako i za pacijente.

Posebno i potpuno  funkcionalno odvojena je hirurška ordinacija koja poseduje sopstvenu čekaonicu, sterilizacijski blok, prostoriju za preglede i  salu za intervencije u lokalnoj anesteziji i analgosedaciji.

Zaštitni znak ARDENT CENTRA jeste implantologija i savremeni koncepti protetike na implantima, sa posebnim zanimanjem za imedijatno opterećenje, kao i najnovijim mogućnostima koštane i mekotkivne augmentacije u skladu sa preporukama iz svetske literature. Naš implantološki tim čine iskusni lekari sa dugogodišnjim iskustvom u ovoj oblasti, a što pacijenti prepoznaju i daju svoje poverenje.

Takođe, ne zanemaruju si ni druge stomatološke grane, svesni smo njihovog značaja i trudimo se da u svom svakodnevnom radu primenjujemo najviše standarde, te neprestano ulažemo u nabavku najboljih materijala na tržištu, te proširujemo spisak neophodne opreme.

Ordinacija ARDENT CENTAR se nalazi u Somboru, samo par minuta hoda udaljena od centra grada i pešačke zone, za koju, bez preterivanja možemo reći da je jedna od najlepših u Srbiji, pa po svedočenju naših lekara iz drugih gradova, celom prostoru daje dodatnu draž.

Zbog blizine granice sa Hrvatskom, te posebnim vezama sa Austrijom i Italijom, možemo se pohvaliti velikih brojem stranih pacijenata koji imaju specifične zahteve na koje se trudimo da uvek spremno odgovorimo.


ARDENT CENTAR  raspisuje konkurs za DVA doktora stomatologije

Uslovi konkursa su sledeći:

Takođe, ARDENT CENTAR od budućih lekara očekuje da su spremni za stalnu edukaciju, učenje i unapređivanje svojih stručnih veština.


ARDENT CENTAR budućim lekarima nudi:

Podeli sa prijateljima...