Stalna edukacija stomatologa još jedan korak ka lepšem osmehu!

Ardent Dental Centar kao svoju najvažniju specijalnost u radu istče ugradnju zubnih implantata kao nezamenjive nadoknade za nedostajuće zube. Implantati predstavljaju metalnu leguru koja se hirurškim putem ugrađuje u organizam. Danas se koristi titanijumska legura u sastav implantata.  

Nakon ugradnje implantata i njegove osteointegracije postavlja se protetski deo, odnosno krunica na sam implantat. U Ardent Dental Centru pružamo usluge kako ugradnje zubnih implantata tako i protetsku rehabilitaciju nakon osteintegracije. Odnosno izradu zubne krunice koja može biti metalokeramička odnosno bezmetalna krunica. Proces postavljanja protetskog dela na implantatu je bezbolan i relativno jednostavan proces. 

zubne-krunice-edukacija

U cilju da pacijentima i nadalje samo pružimo najbolje usluge i da pratimo sve nove trendove stomatolozi Ardent Dental Centra dr Adel Hodža i dr Jovan Obradović prisustvovali su edukaciji kod prof. dr Slobodana Dodića. Edukacija je održana u Beogradu u organizaciji Alpha Bio tec – implantology concept – a. Tema edukacije bio je protetski deo na implantatima, sa osvrtom na otisne materijale. Prateći nove trendove i koristeći najbolje protetske materijale želimo da pacijentima vratimo osmeh na lice. 

Ardent Dental Centar – vizija vašeg novog osmeha!

Podeli sa prijateljima...